Sales & Acquisitie

Onmisbaar in een goede bedrijfsvoering is een sterke focus op het vinden en binden van nieuwe klanten of opdrachtgevers.  Vaak is hierbij de (koude) acquisitie een ondergeschoven kindje, terwijl dit in een goede mix een onmisbare tool is. Lead2Meet bekijkt altijd in een (vrijblijvend) intakegesprek welke manier van verkoop het beste past bij uw bedrijf en product.
Koude acquisitie is een vreselijk woord voor veel accountmanagers of bedrijfseigenaren. Het kan een enorme drempel zijn om de telefoon te pakken en te gaan bellen. Of er is domweg geen tijd voor. Daarnaast wordt vaak een negatieve lading gegeven aan het woord, omdat wordt gedacht aan de vervelende telefoontjes die je tijdens het eten krijgt. Echter op de juiste manier gedaan, worden waardevolle contacten gelegd. Lead2Meet biedt diverse oplossingen:

- U huurt ons voor korte of langere tijd in om afspraken te maken voor uw bedrijf. Dit kan al vanaf 4 uur per week.
- Wij nemen het gehele salestraject uit handen, vanaf het eerste contact tot en met het sluiten van de deal
- Wij stellen lijsten voor u samen met potentiële klanten
- Wij trainen uw personeel zodat zij zelf voldoende kundig zijn om dit stuk van het vak op te pakken (zie trainingen)

Let wel: Lead2Meet is gespecialiseerd in B2B bellen. Zoekt u iemand die naar consumenten gaat bellen, dan adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze collega’s. Wij vinden dat dit een heel andere aanpak vergt, die niet past bij onze manier van werken.